29 nov 2015, 22:06

Фея 

  Poesía » De amor
307 0 0

Като на фея е твоето лице,

колко нежни са твоите ръце -

две китки

маргаритки.

 

Като пролетен ден

бе когато бе до мен.

А сега в тая самота

и в таз есен няма топлота.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??