Dec 26, 2008, 11:09 PM

  Poetry » Landscape
617 0 2
По пясъкът личаха стъпките им.
Малки, изящни, все още недокоснати
от солената морска вода.
Слънцето точно изгряваше.
Жарката му осанка беше величествена,
открояваше се на бездиханното небе
и рисуваше, рисуваше…

© Ирена Чалъкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??