26 дек. 2008 г., 23:09

  Поэзия » Пейзажная
600 0 2
По пясъкът личаха стъпките им.
Малки, изящни, все още недокоснати
от солената морска вода.
Слънцето точно изгряваше.
Жарката му осанка беше величествена,
открояваше се на бездиханното небе
и рисуваше, рисуваше…

© Ирена Чалъкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??