Mar 19, 2009, 2:23 AM

Философията на един депресиран пубертет 

  Poetry » Phylosophy
659 0 0

Животът е бездънна яма

и излизане от нея няма.

Вони, задушно е и мръсно.

 

Във нея да потънеш най е лесно,

но да се оставиш е нечестно.

Рови, дълбай и се бори.

 

Каквото и да стане, ще излезеш,

не бързай, не ще закъснееш.

Смел бъди, решителен и търпелив.

 

А аз ще бъда на ръба на ямата

и ще очаквам за промяната...

Ще чакам, размишлявам и ще се надявам...

 

 

© Марина Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??