Животът е бездънна яма
и излизане от нея няма.
Вони, задушно е и мръсно.
Във нея да потънеш най е лесно,
но да се оставиш е нечестно.
Рови, дълбай и се бори.
Каквото и да стане, ще излезеш,
не бързай, не ще закъснееш.
Смел бъди, решителен и търпелив.
А аз ще бъда на ръба на ямата
и ще очаквам за промяната...
Ще чакам, размишлявам и ще се надявам...
© Марина Колева Todos los derechos reservados