В Банкя тиква вирее.
По улиците Веселин Маринов пее.
Откриват нова, Бойко лента реже.
На рекетирани се ежи.
Свързан е със трийсет убийства неразкрити.
Живеят си хората около него като паразити.
Здраво той ще се напери,
а край него - кожодери.
А народът клет търпи.
Така е, като сме овци!
© Георги All rights reserved.