2.09.2012 г., 16:18 ч.

Гангстерът Бойко 

  Поезия » Гражданска
453 0 0

В Банкя тиква вирее.

По улиците Веселин Маринов пее.

Откриват нова, Бойко лента реже.

На рекетирани се ежи.

Свързан е със трийсет убийства неразкрити.

Живеят си хората около него като паразити.

Здраво той ще се напери,

а край него - кожодери.

А народът клет търпи.

Така е, като сме овци!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??