Mar 10, 2015, 9:29 PM  

Гара Буново 

  Poetry » Civilian
292 0 0

Народе, спомни си тоз ден!
Тъга навява той и на мен!

Нищо не оправдава това дело

срещу жени и деца в туй село!

Този лош акт няма да забравим,

убитите в сърцата ще оставим! 
Не на смъртта на хора невинни -

и преди, и сега в дни стидни! 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??