Народе, спомни си тоз ден!
Тъга навява той и на мен!
Нищо не оправдава това дело
срещу жени и деца в туй село!
Този лош акт няма да забравим,
убитите в сърцата ще оставим!
Не на смъртта на хора невинни -
и преди, и сега в дни стидни!
© Георги Todos los derechos reservados