Aug 17, 2012, 12:05 PM  

Гавра с Левски 

  Poetry » Civilian
440 0 1

Комисията по защита от дискриминация

вреди на нашата нация.

Левски, нашият спасител,

бил на Османската империя "нарушител"?!

Тия предатели ли са, или са кретени?!

Просто няма как да не останем изумени.

Ние народ ли сме, или мърши?!

Тоя геноцид няма ли да свърши?!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • .Аз не виждам този гиноцит да приключи,защото всичко загрубя,а и управляващите са недосегаеми,а народа протестира шепнешком,затова стигнахме до тук.
Random works
: ??:??