17.08.2012 г., 12:05 ч.  

Гавра с Левски 

  Поезия » Гражданска
428 0 1

Комисията по защита от дискриминация

вреди на нашата нация.

Левски, нашият спасител,

бил на Османската империя "нарушител"?!

Тия предатели ли са, или са кретени?!

Просто няма как да не останем изумени.

Ние народ ли сме, или мърши?!

Тоя геноцид няма ли да свърши?!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • .Аз не виждам този гиноцит да приключи,защото всичко загрубя,а и управляващите са недосегаеми,а народа протестира шепнешком,затова стигнахме до тук.
Предложения
: ??:??