May 6, 2020, 11:55 AM

Гергьовден 

  Poetry » Other
384 0 0

Вън е облачно и студено,

но светъл празник е в сърцето,

то ликува, то е засмено,

че благослов идва от небето.

 

Светецът навява топла вяра,

че ще победи доброто,

че ще бъде убит звяра,

че ще надделеем над злото.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??