Вън е облачно и студено,
но светъл празник е в сърцето,
то ликува, то е засмено,
че благослов идва от небето.
Светецът навява топла вяра,
че ще победи доброто,
че ще бъде убит звяра,
че ще надделеем над злото.
© Георги Todos los derechos reservados