Sep 24, 2012, 10:52 AM

Героите на нашата родина 

  Poetry
513 0 0

Те тръгнаха с боен вик,

с вяра, храброст, смелост, сила,

живота си загубиха за миг,

героите на нашата родина.

 

Срещу врага не трепнаха от страх,

изправиха се пред велика сила,

но ние ще ги помним все така,

героите на нашата родина.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??