24 сент. 2012 г., 10:52

Героите на нашата родина 

  Поэзия
514 0 0

Те тръгнаха с боен вик,

с вяра, храброст, смелост, сила,

живота си загубиха за миг,

героите на нашата родина.

 

Срещу врага не трепнаха от страх,

изправиха се пред велика сила,

но ние ще ги помним все така,

героите на нашата родина.

© Никола Диманов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??