Nov 11, 2020, 4:31 PM

Гинещ пенсионер 

  Poetry » Civilian
238 0 0

"Нещо дай, искам да живея,

получавам пенсия минимална,

боря се поне да оцелея,

избави ме от ориста ми кална."

 

Тъй ни молят тези хора,

които двата края свързват едва,

а мафиоти вместо в затвора

са щастливи и на свобода!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??