"Нещо дай, искам да живея,
получавам пенсия минимална,
боря се поне да оцелея,
избави ме от ориста ми кална."
Тъй ни молят тези хора,
които двата края свързват едва,
а мафиоти вместо в затвора
са щастливи и на свобода!
© Георги Todos los derechos reservados