Гледам през прозореца
Гледам тихо през прозореца студен
как вилнее тихо вятърът студен.
Сърцето, треперещо от студ...
моли то да се върнeш пак при мен.
Гледам тихо през прозореца студен,
как виелици бушуват...
В сърцето ми гори пламъче с надежда...
Че пак при тебе ще се сгуша.
Гледам тихо през прозореца студен...
как снежинките се реят...
А моето сърце крещи, за тебе плаче,
за тебе то изгаря.
© Елизабет Николова All rights reserved.