May 25, 2014, 3:58 PM

Горчиви сълзи за 24 май 

  Poetry » Parody
524 0 0

Върви, народе - оглупени -

от мошеници и крадци.

Те са презадоволени,

вие пък сте си слепци.

 

Върви, народе - опростени -

от чалга и скотски живот.

Дано да бъдем освободени

от тоз и онзи политически идиот!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??