25 may 2014, 15:58

Горчиви сълзи за 24 май 

  Poesía » Parodias
511 0 0

Върви, народе - оглупени -

от мошеници и крадци.

Те са презадоволени,

вие пък сте си слепци.

 

Върви, народе - опростени -

от чалга и скотски живот.

Дано да бъдем освободени

от тоз и онзи политически идиот!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??