Горчиво,
тежко,
старо вино,
наложено
с пелин -
опий ме.
Нека да е
грешка,
не ми е нужен
стил.
Така
ще мога
да забравя,
а как
забравя се
това,
което любовта
превръща
в каничка
с вода...
© Маргаритка Харизанова All rights reserved.