Горещ карамел
Ти се разтопяваш по дланите ми като горещ карамел,
най-страстната частица от мен си взел,
вкусваш ме ненаситно,
привличането между нас е подобно на магнитно,
мисля за теб, мислиш за мен,
недоизживян още сюжет,
но от въображението взет!
© Пламена Сомова All rights reserved.