8.09.2011 г., 22:20 ч.

Горещ карамел 

  Поезия » Любовна
462 0 0

Горещ карамел

 

Ти се разтопяваш по дланите ми като горещ карамел,

най-страстната частица от мен си взел,

вкусваш ме ненаситно,

привличането между нас е  подобно на магнитно,

мисля за теб, мислиш за мен,

недоизживян още сюжет,

но от въображението взет!

 

© Пламена Сомова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??