Mar 2, 2008, 11:10 PM

''Готов на всичко'' 

  Poetry
631 0 0

  ''Готов на всичко''

От утре вече ще съм нов,

но знай, че още рано е за любов.

Има и друго, което трябва да знаеш -

аз за тебе съм готов на всичко и щом ме желаеш,

             не може да ни попречи нищо.

 

Забрави всички твои мисли

и когато наистина всичко свърши,

тогава и с нас ще потръгне любовта,

защото тя от всичко тук е най-желаната.

 

От утре вече, но вечерта,

ще сме пак аз, ти и любовта.

Отново от вечерта и чак до сутринта,

аз за теб ще съм готов на всичко и да сме двамата,

               няма да ни попречи нищо.

© Кою Коев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??