''Готов на всичко''
От утре вече ще съм нов,
но знай, че още рано е за любов.
Има и друго, което трябва да знаеш -
аз за тебе съм готов на всичко и щом ме желаеш,
не може да ни попречи нищо.
Забрави всички твои мисли
и когато наистина всичко свърши,
тогава и с нас ще потръгне любовта,
защото тя от всичко тук е най-желаната.
От утре вече, но вечерта,
ще сме пак аз, ти и любовта.
Отново от вечерта и чак до сутринта,
аз за теб ще съм готов на всичко и да сме двамата,
няма да ни попречи нищо.
© Кою Коев Todos los derechos reservados