Aug 28, 2009, 12:06 PM

Говори ми за любов 

  Poetry » Love
569 0 4

 

Говори ми за любов

в сънища от захар.

Вятърни мечти

сбъдвай със желание.

 

Безмълвен обещай

да сме непокорни.

Със думите играй.

Целуни очите ми греховни.

 

Дъжда не спирай,

дъга той ще ни донесе.

Със смях ме заливай.

Докосни моето сърце.

 

И когато се събудя

да се усмихна през сълзи,

че било е само сън,

но истина за миг.

© Сюзън Смърт All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??