28 ago 2009, 12:06

Говори ми за любов 

  Poesía » De amor
584 0 4

 

Говори ми за любов

в сънища от захар.

Вятърни мечти

сбъдвай със желание.

 

Безмълвен обещай

да сме непокорни.

Със думите играй.

Целуни очите ми греховни.

 

Дъжда не спирай,

дъга той ще ни донесе.

Със смях ме заливай.

Докосни моето сърце.

 

И когато се събудя

да се усмихна през сълзи,

че било е само сън,

но истина за миг.

© Сюзън Смърт Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??