1. Малко китно градче,
там всеки чувства се добре!
Пролет, лято, есен, зима,
красотата винаги я има!
2. Екопътеката ни посетете
и доволни останете!
От Ждрелото до Зелени вир
сред природата се рейте на длъж и шир!
3. Язовирът ни е хит,
а хотелът ни е шик!
Джакузи, сауна, механа,
това и трябва на една душа!
4. Басейнът с минералната вода
отпуска всички сетива!
Лекува, подмладява
и сърцата завладява!
5. Посетете нашето градче
и се веселете от сърце!
Елате пак с усмивка,
това е вашата почивка!
© Мариета Байкушева All rights reserved.
Поздравления !!!