22 нояб. 2007 г., 14:54

Град Трън 

  Поэзия
894 0 3

1. Малко китно градче,

там всеки чувства се добре!

Пролет, лято, есен, зима,

красотата винаги я има!

 

 

2. Екопътеката ни посетете

и доволни останете!

От Ждрелото до Зелени вир

сред природата се рейте на длъж и шир!

 

 

3. Язовирът ни е хит,

а хотелът ни е шик!

Джакузи, сауна, механа,

това и трябва на една душа!

 

 

4. Басейнът с минералната вода

отпуска всички сетива!

Лекува, подмладява

и сърцата завладява!

 

 

5. Посетете нашето градче

и се веселете от сърце!

Елате пак с усмивка,

това е вашата почивка!

© Мариета Байкушева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??