Feb 13, 2012, 10:31 PM

Графомания 

  Poetry
714 0 2

Думата ми я боли.
Да я изричам.
Десетки звуци страдат,
излизайки от моята уста.

Дума мога
само да напиша -
пореден графоман,
наранен от свойта немота.
                                            




                                                    
  
Дума

път търсеща

към своето

значение

© Керемитка Тухлева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??