Думата ми я боли.
Да я изричам.
Десетки звуци страдат,
излизайки от моята уста.
Дума мога
само да напиша -
пореден графоман,
наранен от свойта немота.
Дума
път търсеща
към своето
значение
© Керемитка Тухлева Всички права запазени
Поздрав!