May 16, 2009, 12:53 PM

Греховна страст 

  Poetry » Love
747 0 2

Отново във съня ми ти дойде.

Докосваше ме с парещите си ръце.

Обсипваше ми тялото с целувки.

Разтапях се във нежните прегръдки.

 

Дойде в съня ми искащ и красив.

Изпиваше ме с поглед похотлив.

Обхождаше ме с нажежени пръсти.

От страст греховна ме разтърси.

 

Докосваше местата съкровени.

Оставяше по кожата ми парещи следи.

От страст греховна заслепени.

Върха достигнахме на плътската любов.

© Антония All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??