Отново във съня ми ти дойде.
Докосваше ме с парещите си ръце.
Обсипваше ми тялото с целувки.
Разтапях се във нежните прегръдки.
Дойде в съня ми искащ и красив.
Изпиваше ме с поглед похотлив.
Обхождаше ме с нажежени пръсти.
От страст греховна ме разтърси.
Докосваше местата съкровени.
Оставяше по кожата ми парещи следи.
От страст греховна заслепени.
Върха достигнахме на плътската любов.
© Антония Всички права запазени