Aug 19, 2008, 6:54 AM

Грешен път 

  Poetry » Love
1343 0 5

Грешен път

 

Аз сбърках пътя твърде много,

на най-грешния завой завих,

тръгнах в най-невярната посока

и при най-неподходящия отбих.

 

А километрите не бяха малко,

но продължаваше и мамеше греха,

ако сега си тръгна, ще е жалко

и ще съжалявам за разумността.

 

Невинно плахо ще пристъпя,

а ти ще ме очакваш сам

и по най-грешния начин ще постъпя,

на изкушението ще се отдам.

 

И ще се чудя дълго след това

кой ме прати в тази посока,

та сега да плача и крещя,

и да ме изгаря адска болка.

 

По най-грешния начин постъпих,

на такова място никой не отбива,

принципи и забрани пристъпих,

но бях както никога щастлива.

 

Показва се правият път пред мен сега,

съдбата втори шанс ми дава,

но решавам по грешния да продължа,

а после нека ме осъдят в ада.

© Радослава Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??