Jan 8, 2008, 12:19 PM

Грешки 

  Poetry
764 0 4
 

Грешат очите - 

привличат ги

 красивости...

 

Грешат ушите -

привличат ги

фалшивости...

 

Сърцето и душата не грешат -

 усещат чистотата

 и следват своя път...

© Белла Попова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??