Aug 13, 2008, 10:02 AM

Гробище 

  Poetry » Other
838 0 3

Над гробовете мойта сянка пак пълзи,

усмихвайки се на смъртта. 

Изтръгвам всяка капка тишина -

няма начин да сгреша.

Искам да заспя...

Искаш ли, ела ме намери.

Бясно ще те разкъсвам 

и ще наградя със щастието на смъртта.

© Недялко Благоев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??