Над гробовете мойта сянка пак пълзи,
усмихвайки се на смъртта.
Изтръгвам всяка капка тишина -
няма начин да сгреша.
Искам да заспя...
Искаш ли, ела ме намери.
Бясно ще те разкъсвам
и ще наградя със щастието на смъртта.
© Недялко Благоев Todos los derechos reservados