Mar 9, 2007, 3:09 PM

Грях 

  Poetry
562 0 1

                Грях...

 

Звездите, казваш, са порочни,

водили до грях...

Така ли с нея ти постъпи,

така ли с нея стигна ти до грях...

 

Обич ти дадох, нежност и мечти,

всичко, всичко ти дадох,

нямам вече и сълзи...

А звездите са измама...

 

Щом за теб порочни са звездите,

порочна ще стана и аз сега,

та да бъдеш ти със мен...

Винаги в грях...

© Жулиета Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??