9.03.2007 г., 15:09 ч.

Грях 

  Поезия
563 0 1

                Грях...

 

Звездите, казваш, са порочни,

водили до грях...

Така ли с нея ти постъпи,

така ли с нея стигна ти до грях...

 

Обич ти дадох, нежност и мечти,

всичко, всичко ти дадох,

нямам вече и сълзи...

А звездите са измама...

 

Щом за теб порочни са звездите,

порочна ще стана и аз сега,

та да бъдеш ти със мен...

Винаги в грях...

© Жулиета Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??