Feb 11, 2008, 11:37 PM

''Губене на време'' 

  Poetry » Love
609 0 0

                                     ''Губене на време''

    Не знаеш ти, нека да ти обясня тогава.

    Какво всъщност всичко това означава.

   Ще разбереш, че да обичаш другия, е по принуда

    и не си мисли, че на края и ти ще литнеш високо

               в небето като пеперуда.

 

     Губене на време е твоето време,

      гибиш си го винаги и щом и когато не си с мене.

     Даже не си даваш времето за сърцето,

     което полудяло е, че теб отдавна не е видяло.

 

    Все някога ще разбереш това,

    че ти му си най-добрата мишена в леглото.

   Ах, как искам да се усетиш навреме

   и да разбереш, че трябва сметка ти да си дадеш

             и да литнеш към небето.

© Кою Коев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??