''Губене на време''
Не знаеш ти, нека да ти обясня тогава.
Какво всъщност всичко това означава.
Ще разбереш, че да обичаш другия, е по принуда
и не си мисли, че на края и ти ще литнеш високо
в небето като пеперуда.
Губене на време е твоето време,
гибиш си го винаги и щом и когато не си с мене.
Даже не си даваш времето за сърцето,
което полудяло е, че теб отдавна не е видяло.
Все някога ще разбереш това,
че ти му си най-добрата мишена в леглото.
Ах, как искам да се усетиш навреме
и да разбереш, че трябва сметка ти да си дадеш
и да литнеш към небето.
© Кою Коев Всички права запазени