Apr 6, 2012, 11:11 AM

Гъделички 

  Poetry » Humour
843 0 8

Две гъделички по цвички

хрупат мерак романтичен

и си шавуркат с очички,

върху тумбака ми личен...

 

Гъделка сладко се врътка,

а Гъделин води валса,

галещо стъпките кътка

и го обръща на салса...

 

Тъй гъделичат се двамка,

а сърчицата им тичат

във пеперудена пламка...

(Казвам Ви: Май се обичат!)

 

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??