6.04.2012 г., 11:11 ч.

Гъделички 

  Поезия » Хумористична
838 0 8

Две гъделички по цвички

хрупат мерак романтичен

и си шавуркат с очички,

върху тумбака ми личен...

 

Гъделка сладко се врътка,

а Гъделин води валса,

галещо стъпките кътка

и го обръща на салса...

 

Тъй гъделичат се двамка,

а сърчицата им тичат

във пеперудена пламка...

(Казвам Ви: Май се обичат!)

 

© Михаил Цветански Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??