Nov 22, 2015, 11:08 PM

Хайку 1 

  Poetry » East forms
815 0 1

след дъжда

прескачам в локвите

розовия залез

 

ябълка на раздора

червей слиза

надълбоко

 

кървава луна

гримът се стича

по лицето

 

под прозореца

подслушва кавгата

невестулка

 

без съпротива

отмива мравуняка

проливен дъжд

 

свечеряване

в очите на кучето

червен пламък

© Станка Парушева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??