след дъжда
прескачам в локвите
розовия залез
ябълка на раздора
червей слиза
надълбоко
кървава луна
гримът се стича
по лицето
под прозореца
подслушва кавгата
невестулка
без съпротива
отмива мравуняка
проливен дъжд
свечеряване
в очите на кучето
червен пламък
© Станка Парушева Все права защищены