Харесах чувството, с което
се събудих тази сутрин,
на душата беше леко.
Искам... искам го и утре.
Хубаво ми бе да зная -
в този миг не съм сама,
на теб самия да ухая...
и да чувствам любовта.
Харесва ми да те обичам,
да зная, че си тук до мен.
С мисълта, че си обичан,
хубаво е да се будиш всеки ден.
© Или Дадарова All rights reserved.