31.10.2010 г., 23:48 ч.

Харесва ми... 

  Поезия » Любовна
607 0 1

Харесах чувството, с което

се събудих тази сутрин,

на душата беше леко.

Искам... искам го и утре.

Хубаво ми бе да зная -

в този миг не съм сама,

на теб самия да ухая...

и да чувствам любовта.

Харесва ми да те обичам,

да зная, че си тук до мен.

С мисълта, че си обичан,

хубаво е да се будиш всеки ден.

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??