Mar 3, 2010, 9:47 PM

Химн на нощта 

  Poetry » Erotic
605 0 1

Красиво
пърха моето легло –
като среднощна пеперуда,

оплетена в завивките.

 

А тъмно е -
от уличната лампа
бледнеят ни усмивките.

 

Студено е -

разхвърляни, чаршафите
ни омотават спомените.

Избягаха преструвките
като подгонени любовници,
прескочили балконите.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??