Jan 10, 2009, 8:48 AM  

Homo ludens 

  Poetry » East forms
620 0 3

В матрицата съм.
Наоколо - полумрак.
Компютри щракат.
*
Времето спряло.
Какъв сезон е навън?
Хомо луденси.
*
Пръстите бягат.
Свети шкафът с напитки.
Време е да спра.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??