10 ene 2009, 8:48  

Homo ludens 

  Poesía » Formas orientales
635 0 3

В матрицата съм.
Наоколо - полумрак.
Компютри щракат.
*
Времето спряло.
Какъв сезон е навън?
Хомо луденси.
*
Пръстите бягат.
Свети шкафът с напитки.
Време е да спра.

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??